Як оплатити електроенергію через Viber за себе, рідних та сусідів. Покрокова інструкція від YASNO


Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO піклується про своїх клієнтів та надає можливість оплачувати рахунки лише за пару хвилин зі смартфону без комісій та черг. У будь-якому зручному місці мешканці Донеччини можуть скористатися платіжним чат-ботом у Viber, не встановлюючи додаткових програм. YASNO підготував інструкцію, як клієнтам сплатити за світло за допомогою чат-бота.
    1. Або перейдіть за посиланням, або відскануйте QR-код на сайті YASNO, або через пошук Viber знайдіть YASNO-online у розділі «Цікаве» у нижньому меню;
    2. Натисніть кнопку «Оплатити»;
    3. Введіть особовий рахунок, вказаний на платіжці за електроенергію. Платіж можна вносити за своїм особовим рахунком або внести до трьох інших, щоб допомагати своїм рідним або сусідам;
    4. Введіть суму до сплати. Її можна розрахувати самостійно, віднявши від актуальних показань лічильника показання за минулий місяць і помноживши на тариф. Або ж взяти з рахунку за світло. Підтвердіть введені дані, натиснувши «Сплатити».
    5. Відкриється сторінка сервісу платежів PayHub із вже заповненими даними про користувача. Потрібно лише ввести дані банківської карти і завершити оплату.
Такий спосіб розрахунку є швидким, безпечним та вигідним, адже комісія за платежі відсутня. До того ж чат-бот не вимагає встановлення важких додатків і не займає пам’ять телефона.
Крім чат-бота жителі Донецької області можуть за декілька хвилин без переплат розрахуватися за електроенергію в Особистому кабінеті на сайті YASNO або мобільному додатку. 
Постачальник нагадує: сплачувати за електроенергію потрібно щомісяця до 20 числа.
«YASNO постійно розвиває канали обслуговування, враховуючи вподобання та бажання клієнтів. Viber є найбільш розповсюдженим в Україні месенджером та встановлений більш ніж у 90% власників смартфонів в країні. Вже більше 360 тисяч клієнтів YASNO вирішують питання з електропостачання у Viber-боті. Крім оплати в ньому зручно передавати показання електролічильника, замовити та сплатити додаткові продукти та сервіси, проконсультуватися з фахівцем YASNO, подати документи для оформлення договору на постачання газу. Ми постійно поліпшуємо швидкість обробки даних та впроваджуємо нові функції. В боті передбачено опитування з оцінкою сервісу, щоб відстежувати, що користувачам подобається, а що ні. Клієнти можуть оцінити його роботу в один клік або залишити розгорнутий коментар. Зворотний зв’язок допомагає нам вдосконалюватися та ставати кращими для наших клієнтів», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner