Пошукачам – робота, роботодавцям - фахівці

 

Якісний підбір кадрів є важливою складовою успіху у діяльності будь-якого підприємства. 3 серпня в Лиманському міському центрі зайнятості відбувся мініярмарок вакансій на замовлення ТОВ «Леман-Бетон», одного з найбільших виробничих підприємств Лиманщини.

«Наш захід – це можливість отримати інформацію безпосередньо від представників підприємства та пройти індивідуальні співбесіди з працедавцем. Досягти успіху в професійній діяльності можливе, якщо ви вірите в себе. Будьте впевненими у своїх силах і у вас все вийде», – розпочала захід провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Олена Богдан.

Представники ТОВ «Леман-Бетон» розповіли про діяльність підприємства, ознайомили присутніх з умовами праці, графіком роботи, рівнем заробітної плати, вимогами до претендентів на заявлені вакансії.

Були продемонстровані презентаційні матеріали роботодавця та інноваційні розробки служби зайнятості, що наближають послуги до клієнтів.

Захід пройшов у вигляді конструктивного діалогу. Зацікавлені роботою отримали вичерпні відповіді на численні питання. Претендентів на вакантну посаду запросили на співбесіду безпосередньо на виробничі ділянки підприємства.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner