Головне про роботу поліції Слов’янська та Лиману минулого тижня

 

Упродовж семи днів до чергових частин відділів №3 та №4 Краматорського РУ поліції надійшло 1051 повідомлення - 104 з них мали ознаки кримінальних правопорушень.
Зокрема, поліцейські:
Встановлювали обставини загибелі чоловіка під час відпочинку поблизу Лиману. Нещасний випадок стався на одному з пляжів «Голубих озер».
Перевіряли обставини травмування літнього жителя Лиману. Вночі після падіння з балкона 66-річний чоловік отримав чисельні ушкодження та був госпіталізований.
Вдосконалювали навички надання домедичної допомоги. Поліцейські офіцери Миколаївської та Черкаської громади разом з рятувальниками Центру безпеки громадян взяли участь у тренінгу, організованому медичною службою Національної гвардії України.
Розслідували обставини загибелі людини на залізничній колії. Вночі поблизу селища Билбасівка товарний потяг скоїв наїзд на літнього чоловіка.
Проводили профілактичне відпрацювання автодоріг на території району. За тиждень співробітники груп реагування поліції Слов'янська задокументували близько півсотні порушення ПДР, проводили системну профілактичну роботу з учасниками дорожнього руху.
Вітали співробітників кадрового забезпечення підрозділу з професійним святом. Керівник поліції Слов'янська Ігор Кулагін подякував працівникам кадрової системи за роботу та вручив їм подяки.
Відкрили кримінальне провадження за фактом побиття жителя Лимана. В результаті побутового конфлікту 32-річний потерпілий потрапив до лікарні з чисельними тілесними ушкодженнями.

Краматорське районне управління поліції
Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner