Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради нагадує.

Якщо Ви економно використовували газ або електроенергію для індивідуального опалення за опалювальний період 2017-2018р. та маєте на особових рахунках в комунальних підприємствах невикористану внаслідок економії енергоресурсів житлову субсидію, то невикористані суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт/г електричної енергії, не залишатимуться на рахунках отримувачів в організаціях, а перераховуватимуться на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачуватимуться через поштові відділення. 
Списки осіб, у яких зазначаються відповідні суми невикористаної субсидії, подаються до 1 червня управлінню соціального захисту населення підприємствами – надавачами послуг. 
До 1 липня 2018р. Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради повідомить отримувачів житлової субсидії яким потрібно звернутися з заявою до управління. 
В строк з 01.07.2017р. до 01.09.2017р. для отримання частини суми невикористаної субсидії, отримувачу необхідно подати до управління соціального захисту населення заяву, в якій вказується спосіб виплати (банк або пошта) та необхідні реквізити, зокрема, особовий рахунок одержувача в банківській установі. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner