За добу ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання 45 населених пунктів

 

 

Грози та шквальний вітер повернулися. Аварійні бригади ДТЕК Донецькі електромережі за добу повернули світло в 45 населених пунктів, відновили роботу 34 ліній електропередач, 321 трансформаторної підстанції, знеструмлених внаслідок негоди. Роботи по відновленню електропостачання для мешканців ще 11 населених пунктів тривають.

Зараз бригади ДТЕК Донецькі електромережі працюють в посиленому режимі та ліквідовують наслідки аварій, щоб якомога швидше відновити електропостачання населених пунктів: Покровський район с. Калинове, Гнатівка, Новопавлівка, Дачінска, Зелене, Новий Труд, хутір Ріг; Краматорський район с. Високопілля, Запаромар'ївка, Яблунівка;

Бахмутський район с. Роздолівка.

«ДТЕК діє в інтересах України, піклується про своїх клієнтів і робить все, щоб в їх домівках завжди були світло і комфорт. За останню добу ДТЕК Донецькі електромережі відновив енергопостачання 45 населених пунктів. А це понад 20 тисяч наших клієнтів. Сьогодні в аварійно-відновлювальних роботах задіяні 91 ремонтна бригада, 64 одиниці техніки. Фахівці компанії докладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення енергопостачання в постраждалі райони», повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов.

 

30 липня в Донецькій області зберігаються несприятливі погодні умови. За прогнозами синоптиків очікуються грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с (1 рівень небезпеки, жовтий).

 

ДТЕК Донецькі електромережі нагадує про необхідність дотримання правил електробезпеки:

  • при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;
  • не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;

при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це у кол-центр компанії (0629) 450 473, (093/096/099) 4500473, або в приватних повідомленнях на нашій сторінці в Фейсбук.

 

Інформацію про відключення можна перевірити за допомогою чат-боту «ДТЕК Донецькі електромережі» в Viber або Telegram, а також на сайті компанії в розділі «Планові і аварійні відключення». Якщо Ваша адреса там є — енергетики знають про відключення. Якщо ви не знайшли свою адресу — залиште повідомлення на сайті компанії в цьому ж розділі, або телефонуйте до кол-центру (0629) 450 473, (093/096/099) 4500473, або пишіть в особисті повідомлення на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі в соцмережі Фейсбук.

 

Коротка відеоінструкція «Як знайти свою адресу в списку аварійних / планових відключень на сайті компанії» - тут.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner