У Краматорському райуправлінні поліції привітали з професійним святом працівників кадрового забезпечення

 

Від всього особового складу керівник підрозділу Станіслав Загурський подякував співробітникам кадрового апарату за роботу та вручив подяки від Головного управління національної поліції Донецької області.
29 липня - професійне свято у співробітників кадрового забезпечення МВС України. Їх зона відповідальності має безліч напрямків - це відбір кандидатів на роботу у правоохоронці органи, навчання та підтримка функціональної готовності особового складу, а також щоденне вирішення питань, які  допомагають особовому складу якісно виконувати покладені на нього обов’язки.
Т.в.о. начальника Краматорського РУ поліції Станіслав Загурський привітав співробітників кадрового забезпечення, що працюють у Слов'янську, Дружківці, Костянтинівці, Лимані та Краматорську.
"Ваша діяльність – це фундамент роботи Національної поліції України та її авторитету в суспільстві", - зазначив підполковник поліції Загурський. Він побажав кожному працівнику кадрового забезпечення достатку та професійного зростання, а також вручив подяки від імені начальника ГУНП в Донецькій області генерала поліції третього рангу Миколи Семенишина.

Краматорське районне управління поліції Донецької області

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner