Увага, в Лиманській громаді відкрито нову ВАКАНСІЮ! ТЕРМІНОВО ШУКАЄМО кандидатів на патронат

 

«Діти та їхні сім'ї Лиманської громади, які опинилися в скруті – достойні кращого життя. Ми проти влаштування дітей до інтернатів, бо потім вони повернуться і стануть знову нашим клопотом. Що ж робити якщо залишити з батьками дитину небезпечно?
Потрібно використати всі шанси!
Для нашої громади держава готова за свої кошти готова профінансувати послугу патронату. Допоможіть нам стартувати з патронатом – і це допоможе зберегти та ефективно використати ресурси нашої громади!»
Така унікальна послуга під назвою ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ ще з 2016 року запроваджена в Україні. На сьогодні понад 200 патронатних сімей за фінансової підтримки держави допомогли більше 1000 дітям, які тимчасово не могли проживати у власних родинах. Жодна з узятих під патронат дітей не потрапила до інтернату: повернулася до власної родини, або їй знайшли нових люблячих батьків.
Однак, в Лиманській громаді на сьогодні НЕ СТВОРЕНО жодної ПАТРОНАТНОЇ СІМ'Ї. Допоможіть нам знайти найкращих, порадьте тих хто може на 1, 2 чи 3 роки стати тими, хто допомагатиме нашим Лиманським дітям жити звичайним дитячим життям.
Щоб дізнатися більше ЗАПРОШУЄМО ВАС на онлайн нараду 30 липня 2021 року з 13.30 год. за посиланням
За 1 годину Ви дізнаєтеся:
- все про ПАТРОНАТ та переваги його запровадження в нашій громаді;
- які діти і як довго можуть бути під патронатом;
- хто може отримати нову роботу і стати патронатним вихователем (наявність
педагогічної освіти не обов'язкова)
Головне спільно ПОРАДИМОСЯ: Кому ми можемо довірити у нашій громаді право стати ПЕРШОЮ ПАТРОНАТНОЮ СІМ'ЄЮ.
На всі питання щодо патронату готова відповісти та надати практичні поради: Стрига Лариса Іванівна, експерта проекту «Спільно», старший фахівець з соціальної роботи МБО «Партнерства «Кожній дитині» (м. Київ)

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner