Інспекційне відвідування суб’єктів господарювання з питань дотримання законодавства про працю в частині виявлення неоформлених трудових відносин.

05 червня інспекторами  відділу з питань праці виконавчого комітету Лиманської міської ради Безгубовим О.В. та Медяник К.С. за участі головного спеціаліста відділу економічного розвитку і торгівлі Сабініної І.М. було проведено інспекційне відвідування суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність по вул.Привокзальній, м.Лиман (ринок “Південний”) з питань дотримання законодавства про працю в частині виявлення неоформлених трудових відносин.
Під час інспекційного відвідування проведено роз’яснювальну роботу з метою запобігання негативних наслідків нелегальної праці як для працівників, так і роботодавців. Інспектори праці наголосили, що для суспільства поширення такого явища, як нелегальна праця призводить до:
– ненадходження податків до місцевого бюджету, які могли б направлятися на добробут громади, на реалізацію програм соціально-економічного розвитку міста.
– нестабільності та невпевненості у майбутньому громадян (відсутність належного розміру пенсій, інших соціальних виплат);
– не в повному обсязі наповнення фондів соціального страхування, що призводить до надмірного навантаження на них та пошук додаткових джерел для виконання функцій держави.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner