Сервіс, який поруч: центри обслуговування клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі працюють незалежно від місця реєстрації клієнта

 

ДТЕК Донецькі електромережі розвиває сучасний клієнтський сервіс – зручний і доступний для жителів області. Зараз більшість послуг клієнти можуть отримати через дистанційні та онлайн-канали: чат-боти Viber і Telegram, сайт компанії, офіційну сторінку у Facebook, кол-центр. Центри обслуговування клієнтів працюють за європейською моделлю і надають послуги клієнтам незалежно від місця реєстрації. Такий підхід дозволяє вибирати найбільш зручний центр для отримання послуг  – за доступністю місця розташування або рівню завантаженості фахівців.
«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Ми створюємо для клієнтів зручні умови спілкування з нами. Всі 18 наших центрів обслуговування зараз працюють без прив'язки до місця проживання клієнта. Жителі області можуть звертатися до будь-якого зручного для них відділення. Незалежно від того – побутовий або юридичний клієнт і де відкрито його особистий рахунок. Це зручно і комфортно для клієнтів», – розповів генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов.
Всі центри обслуговування клієнтів працюють за попереднім записом. Щоб отримати послугу, на сайті ДТЕК Донецькі електромережі потрібно вибрати зручний центр, час візиту і заповнити форму. Потім отримати підтвердження про реєстрацію. Обслуговування клієнтів відбувається з дотриманням усіх необхідних протиепідемічних заходів.
Разом з тим компанія постійно працює над покращенням сервісу – розвиває онлайн і інші зручні для клієнтів канали обслуговування. Так, в ДТЕК Донецькі електромережі цілодобово працюють дистанційні канали: сайт, чат-боти Telegram або Viber, офіційна сторінка Facebook і номера кол-центру (0629) 450 473, (093/096/099) 4500473.
За допомогою цих інструментів клієнти можуть передати показання лічильника, дізнатися про планові та аварійні відключення електроенергії тощо. Крім того, клієнти компанії за допомогою онлайн сервісів можуть укласти і внести зміни до договору на розподіл електроенергії, оформити заявку на приєднання до мереж або збільшення потужності. А ще – вирішити питання щодо заміни та роботі приладів обліку.
ДТЕК Донецькі електромережі рекомендує клієнтам обмежити відвідування центрів і користуватися дистанційними сервісами.
Коротка відеоінструкція «Як укласти договір на розподіл електроенергії» онлайн – тут
Коротка відеоінструкція «Як замовити всі види робіт з лічильником» онлайн – тут
Коротка відеоінструкція «Як замовити приєднання до електромереж» онлайн – тут
Коротка відеоінструкція «Як знайти свою адресу в списку аварійних/планових відключень» онлайн – тут

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner