Кому передавати показання електролічильника та сплачувати за світло?

 

Наближається період передачі показань електролічильників та оплати рахунків за спожиту електроенергію. Щоб переконатися, що показання враховані, а кошти були сплачені на вірний рахунок, YASNO підготував рекомендації для клієнтів – до кого з яких питань звертатися. Ці поради допоможуть жителям Донеччини розібратися, хто розраховує обсяги споживання електроенергії та виставляє рахунки, та стануть у пригоді під час оплати.
Жителям Донецької області слід передавати показання електролічильника з 1 до 3 числа кожного місяця. Показання приймає як постачальник електроенергії YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»), так і оператор системи розподілу (ОСР).
Передати показання YASNO можна на сайті, через Viber-бот YASNO-online, мобільний додаток або за телефонами контакт-центру. Отримані дані постачальник передає до ОСР, який розраховує обсяги споживання (кількість використаних кВт·год) та потім надає цю інформацію постачальнику для нарахування суми до сплати.
Сплачувати за електроенергію, спожиту до 01.01.2019 року, жителі області мають своєму ОСР. За кіловат-години, спожиті з 01.01.2019 року, необхідно платити електропостачальнику. Для зручності клієнтів YASNO пропонує скористатися онлайн-сервісами для оплати рахунків без комісії: Особистий кабінет, мобільний додаток та Viber-бот YASNO-online. Крім цього, сплатити за електроенергію можна через інтернет-банкінги, сервіси онлайн-платежів або офлайн в банківських відділеннях та на пошті.
«Ми розуміємо, наскільки важливо нашим клієнтам вчасно передавати показання лічильників та сплачувати рахунки за фактично спожиту електроенергію. Онлайн-сервіси YASNO покликані спростити та пришвидшити ці процеси, аби клієнти могли менше часу витрачати на вирішення комунальних питань», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner