Новини спорту

 

Відкритий традиційний турнір пам’яті ЗТУ Рокочого Олексія Олексійовича з гирьового спорту та армспорту

24 липня 2021 року на міському пляжі «IBIZA» Голубих озер відбувся відкритий традиційний турнір пам’яті ЗТУ Рокочого Олексія Олексійовича з гирьового спорту та армспорту. Переможцями в вагових категоріях з гирьового спорту стали Нескреба Євген (до 70 кг), Данільченко Сергій (до 80 кг), Рибін Олександр (80+). В армспорті кращими стали Кошкін Олександр (до 70 кг), Мазуркевич Дмитро (до 90 кг), Зуяков Богдан (90+). 
Свої сили в гирьовому спорті також випробували жінки. Серед жінок переможцем змагань стала Нескреба Тетяна. Вітаємо! 
 

 

Рєзніков Михайло – срібний призер чемпіонату Європи з сумо серед юнаків до 16 років

23-25 липня 2021 року в місті  Седльце (Польща) пройшов чемпіонат Європи з сумо серед юнаків та дівчат до 14 років та до 16 років. На ці змагання у складі збірної України вирушив і лиманський спортсмен Рєзніков Михайло. Це був перший виступ нашого борця у цьому виді спорту на європейському рівні. Вітаємо спортсмена зі сріблом Чемпіонату Європи та бажаємо успіхів в подальшому підкоренні спортивних висот! 
 

 

Всеукраїнські змагання «Grand Prix  Слобожанщини» зі спортивного орієнтування

З 19 по 25 липня 2021 року в Харківській області с. Артюхівка проходили Всеукраїнські змагання «Grand Prix  Слобожанщини» зі спортивного орієнтування. В цих змаганнях взяла участь спортсменка Лавриненко Наталія. За підсумками змагань вона виборола срібну та 2 бронзових нагороди на короткій, середній, подовженій дистанції. Вітаємо!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner