Правоохоронці Донеччини змагалися у відкритому чемпіонаті з практичної стрільби

 

Майстерність володіння вогнепальною зброєю поліцейські, нацгвардійці та працівники ДонДУВС перевіряли в польових умовах - на  полігоні. Звання найкращого стрільця здобув боєць спецпідрозділу КОРД з позивним «Адвокат». Спецпризначенці також увійшли до трійки переможців у командному заліку, а перше місце посіла команда Донецького державного університету внутрішніх справ.
Відкритий чемпіонат Головного управління Нацполіції в Донецькій області з практичної стрільби відбувся за ініціативою начальника Миколи Семенишина та підтримкою фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».
Участь у стрілецькому турнірі взяли 11 команд: обласного главку та територіальних підрозділів поліції, спецпідрозділу КОРД та роти особливого призначення, Національної гвардії, а також Донецького державного університету внутрішніх справ (ДонДУВС).
За перемогу змагалися 33 учасника та учасниці. Поліцейські виконали три вправи високої складності зі швидкісної стрільби з пістолета, під час яких мали вразити всі мішені за обмежений час.
Стрільці демонстрували вміння вести вогонь в екстремальних ситуаціях. Серед завдань була стрільба з перенесенням вогню, з перешкодами в напрямку цілі тощо.
В особистому заліку переміг спецпризначенець КОРДу з позивним «Адвокат», який отримав золоту медаль. Інші призові місця посіли представники ДонДУВС.
Серед команд місця розподілилися так:
1 - ДонДУВС
2 - КОРД
3 – КОРД (2)
Учасники отримали грамоти, медалі та кубки. Стрілецькі змагання – один з методів вдосконалення досвіду контролю зброї у стресових ситуаціях, з якими поліцейські  стикаються під час виконання своїх завдань.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner