ДТЕК Донецькі електромережі за добу відновив електропостачання 46 населених пунктів

 

За добу ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло в 46 населених пунктів, знеструмлених внаслідок негоди. Відновив роботу 45 ліній електропередач, 543 трансформаторних підстанцій. Роботи по відновленню електропостачання для мешканців ще 3 населених пунктів тривають.
Зараз фахівці ДТЕК Донецькі електромережі працюють над відновленням електропостачання с. Куртівка, Кіндратівка, Осинове в Краматорському районі. 
«ДТЕК діє в інтересах України, піклується про своїх клієнтів і робить все, щоб в їх домівках завжди були світло і комфорт. За добу ми відновили електропостачання для 42 тисяч домогосподарств області. В аварійно-відновлювальних роботах були задіяні понад 90 ремонтних бригад, 75 одиниць техніки. Фахівці компанії продовжують посилене чергування і докладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення електропостачання для мешканців області», - повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов. 
Найбільша кількість відключень зафіксована в північній і центральній частинах регіону - Краматорському і Покровському районах. Проведення аварійно-відновлювальних робіт ускладнювалося грозами, сильним вітром, дощем. Через падіння дерев зафіксовано багато обривів проводів. Такі відновлення займають більше часу, оскільки вимагають розчищення території від повалених гілок і дерев. 
У Маріуполі після грози та сильного вітру фахівці компанії відновили роботу 88 трансформаторних підстанцій та 6 ліній електропередач, повернули світло в будинки 15 тисяч клієнтів. Роботи по відновленню 50 ТП тривають. Енергетики роблять все можливе для якнайшвидшого відновлення електропостачання для 10 тисяч жителів Приморського району.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner