ДТЕК Донецькі електромережі повернув електропостачання в 56 населених пунктів, знеструмлених через негоду

 

За добу ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло в 56 населених пунктів, знеструмлених внаслідок негоди. Відновив роботу 51 лінії електропередач, 457 трансформаторних підстанцій. Роботи по відновленню електропостачання для мешканців ще 27 населених пунктів тривають.
Зараз фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновлюють електропостачання 16 населених пунктів в Краматорському районі, 10 у Покровському районі, одного в Маріупольському районі. 
«ДТЕК діє в інтересах України, піклується про своїх клієнтів і робить все, щоб в їх домівках завжди були світло і комфорт. За добу ми повернули світло 30 тисячам наших клієнтів. Продовжуємо ліквідувати наслідки негоди. В аварійно-відновлювальних роботах задіяні 96 ремонтних бригад, 75 одиниць техніки. Фахівці компанії докладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення енергопостачання в постраждалі райони», — повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов. 
Найбільша кількість відключень зафіксована в північній і центральній частинах регіону - Краматорському і Покровському районах. Проведення аварійно-відновлювальних робіт ускладнюється грозами, сильним вітром, дощем. Через падіння дерев зафіксовано багато обривів проводів. Такі відновлення займають більше часу, оскільки вимагають розчищення території від повалених гілок і дерев. Сьогодні грозовий фронт дійшов і до Приазовського регіону.
За даними Донецького регіонального центру гідрометеорології 22 липня на території Донецької області очікуються грози, шквали північно-західного вітру, 15-20 м/с (I рівень небезпечності, колір жовтий).
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner