Вночі у Лимані поліція затримала зловмисника, що пограбував жінку на залізничному вокзалі

 

Раніше судимий мешканець району вирвав у потерпілої сумку та втік. Співробітникам карного розшуку знадобилась година, щоб встановити особу грабіжника та затримати його на одній з вулиць міста.
Близько опівночі до поліції Лиману надійшов дзвінок від чергового міського залізничного вокзалу. Правоохоронці дізнались, що на пероні до жінки підбіг ззаду невідомий чоловік, вирвав сумку та втік.
40-річна потерпіла, що водночас залишилась без грошей, телефону, та всіх документів, змогла лише приблизно описати нападника. Проте, вже за годину оперативники встановили особу грабіжника, невдовзі його затримали його у південній частині міста.
Правопорушник виявився 47-річним мешканцем с. Озерне, раніше судимим за майнові злочини та вбивство. Він розповів, що їхав додому коли побачив жінку, що одиноко стояла на пероні та здавалась "легкою здобиччю".
Відділом №3 Краматорського РУ поліції розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 186 "Грабіж" Кримінального кодексу України. Вона передбачає до 4 років позбавлення волі.

Краматорське районне управління поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner