Відтепер мешканці Лиману можуть оплачувати електроенергію в енергоофісі YASNO

 

Постачальник YASNO піклується, щоб кожен клієнт міг обрати для себе найбільш зручний спосіб вирішення питань, пов’язаних з електро-, газопостачанням та енергоефективністю. Для цього він постійно оновлює свої онлайн та офлайн канали обслуговування. Тепер в лиманському енергоофісі містяни можуть обирати енергоефективні товари та послуги і оплачувати рахунки за електроенергію на планшеті. Які ще опції з’явились в енергоофісі, розповідає постачальник YASNO.
Енергоофіс YASNO – це сучасний та зручний простір, в якому постачальник створив максимум комфорту для вирішення будь-яких питань з постачання електроенергії та газу. Лише з початку року фахівці компанії надали кваліфіковану очну допомогу з дотриманням карантинних заходів безпеки майже 189 тисячам клієнтів Донеччини. В Лимані енергоофіс розташований за адресою: вул. Свободи, 4д.
Як і раніше, клієнтам енергоофісу доступні такі можливості:
•    передача показань електролічильника у терміналах самообслуговування;
•    отримання консультації з енергоефективності;
•    проведення звіряння розрахунків за електроенергію, спожиту після 01.01.2019 р.; 
•    укладення договору на постачання газу від YASNO;
•    укладення / розірвання / переоформлення договору на постачання електроенергії;
•    укладення договору для виробників електроенергії за «зеленим» тарифом.
А за допомогою планшетів жителі Лиману можуть:  
•    подивитися каталог енергоефективних товарів та сервісів в інтернет-магазині shop.yasno.com.ua, обрати та одразу сплатити за ті, що сподобалися;
•    записатися на очний прийом до оператора системи розподілу, якщо питання клієнта стосується функцій ОСР;
•    сплатити банківською карткою без комісії за спожиту електроенергію або за послугу відновлення електропостачання після відключення. Це можуть зробити як побутові, так і юридичні клієнти на прийомі у фахівця YASNO.
Спеціалісти YASNO допоможуть клієнту на всіх етапах. Оплату можна провести банківською картою на планшеті. Усі необхідні для цього реквізити власник картки вносить самостійно.
YASNO піклується про здоров’я клієнтів, тому в енергоофісі діють посилені заходи безпеки: відвідування лише за попередньою реєстрацією та за наявності маски або респіратора. Записатися на візит до енергоофісу можна на будь-який зручний час на сайті або за телефоном.
«Розвиваючи дистанційне обслуговування, YASNO піклується і про тих, хто не користується онлайн-сервісами або потребує оформлення паперових документів. Енергоофіси постачальника постійно оновлюють та розширюють свій функціонал. Оплата рахунків за електроенергію безпосередньо в енергоофісі – це можливість, на яку чекали багато клієнтів. Крім того, в нас є окремі зони обслуговування приватних клієнтів та підприємств, зона продажів товарів та послуг з енергоефективності, розвивальний дитячий куточок та система електронної черги», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.
YASNO нагадує, що розрахуватися за електроенергію та газ без комісії, передати показання лічильників, отримати консультації та замовити енергоефективні товари можна онлайн через Особистий кабінет, мобільний додаток, у Viber-боті Yasno-online, на сайті YASNO, в особистих повідомленнях Facebook-сторінки, електронною поштою, телефоном за номерами контакт-центру.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner