Онлайн-опитування молоді Лиманщини

 

Молодіжна політика в умовах децентралізації — це формування комфортного середовища для життя, розвитку, зайнятості молоді в громадах. Щоб молоді люди бачили себе у майбутньому громади, долучалися до позитивних перетворень і реалізації проектів, були зацікавлені вдосконалюватися та продукувати креативні ідеї.
Для формування виваженої молодіжної політики в громадах і створення належних умов розвитку молоді потрібно чітко розуміти її потреби, дослухатися до них та вибудовувати діалог. З цією метою інформаційним співтовариством “Твоє місто” за підтримки Краматорської райдержадміністрації проводиться онлайн-опитування жителів громад віком 14-35 років щодо перспектив особистісного розвитку молоді району. 
Інформація про зазначену ініціативу розміщена на офіційних сторінках Краматорської райдержадміністрації у Facebook та Instagram. Учасниками опитування пропонується перейти за посиланням та заповнити онлайн-форму. За допомогою даних опитування буде проаналізовано рівень готовності молоді реалізувати себе в громаді.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner