Поліцейські Донеччини взяли участь в історико-культурному фестивалі «Дике поле. Шлях до Європи» (ВІДЕО)

 

Спецпідрозділ КОРД, кінологи та вибухотехнічна служба долучилися до презентації сучасної епохи України. Безпеку під час фестивалю, який відбувся на території заповідника «Кам’яні могили» в Маріупольському районі, забезпечували близько 50 поліцейських.
17 липня мешканці Донеччини завітали на щорічний історико-культурний фестиваль, де  змогли зануритись у чотири епохи: «скіфська доба», «княжа доба», «козацька доба» та «доба відродження незалежності».
До заходів приєдналися начальник поліції Донецької області Микола Семенишин, голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, заступник командувача Об’єднаних сил Віктор Ганущак, народні депутати України, представники Національної гвардії, місцевої влади, громадських організацій.
Для гостей фестивалю працювали три локації поліції. Спецпризначенці та вибухотехніки презентували озброєння та техніку, з якими вони несуть службу із забезпечення публічної безпеки. Відвідувачі змогли побачити не тільки національні козацькі змагання, але й сучасні тактичні прийоми, які демонстрували бійці КОРДу. Кінологи показали можливості своїх чотирилапих помічників у пошуку людини, зброї та наркотиків, затриманні злочинця та подоланні перешкод.
Повернутися у часи перших українських героїв та відчути свою національну ідентичність змогла й молодь з «Ліги майбутніх поліцейських».
На час проведення фестивалю поліцейські посилили заходи безпеки в районі. Безпосередньо у місці проведення свята чергували близько 50 поліцейських з Маріупольського та Волноваського підрозділів поліції, а також курсанти Донецького державного університету внутрішніх справ.  За безпекою на автодорогах району стежили групи реагування.
Масові заходи відбулися спокійно, порушень громадського порядку не зафіксовано.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner