Вражаюча подорож! Літо – пора відпочинку, оздоровлення та нових вражень

 

17 липня 2021 вперше в історії сучасної України у Донецькій області відбувся масовий заплив на відкритій воді серед любителів.
Учасники змагань долали на вибір дистанцію 16 або 4,7 кілометрів річкою Сіверський Донець.
Заплив відбувся у каньйоні крейдових гір за течією понад 2 км на годину, а фінішували учасники у підніжжя Святогірської Лаври – однієї з найвеличніших українських святинь.
На цей захід були запрошені вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман Донецької області.
Завдяки цьому запливу всі учасники та гості змогли не лише відчути та поринути в атмосферу суперництва та перемоги над собою, а й побачити один з найвеличніших та дивовижних куточків нашої мальовничої України.
Серед учасників заходу – пловці-любителі з різних міст України, а також громадяни ОАЕ та Австрії.
Організатор змагань – команда молодих спортсменів та любителів Legendary Swim Series та United Athletes.
Мета Legendary Swim - створити серію стартів в наймальовничіших куточках України, популярізувати плавання в Україні, створюючи нові старти, нові локації, залучаючи нових людей, додаючи ще більше драйву, мотивації та насолоди від спорту. Запливи проходитимуть в різних регіонах, відкриваючи глядачам та учасникам безмежну красу нашої країни.
Діти вболівали за спортсменів та приймали участь у нагородженні. Не кожного дня маєш змогу вручити медаль спортсмену-пловцю! 
Наприкінці запливу Голова правління Європейського промислового банку м. Київ  вихованцям презентувала шкільні рюкзаки та сертифікат на отримання 50 000 грн. Так що найближчим часом на території ЦСПРД м. Лиман з’явиться альтанка, де діти зможуть відпочивати та мріяти про нові подорожі та участь у спортивних змаганнях.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner