04 червня в 21 Державному пожежно-рятувальному загоні Головного управління ДСНС України у Донецькій області з особовий склад пройшло підбиття підсумків службової підготовки за 2017/2018 навчальний рік»

У заняттях взяли участь підпорядковані частини ДПРЧ-69 та ДПРЧ-95.
Головним завданням діяльності є забезпечення належних умов для особового складу вогнеборців щодо оволодіння ними необхідних практичних навичок, знань та вмінь з гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій, надання допомоги потерпілій людині.
Заняття складалися з двох частин: теоретичної та практичної. Під час теоретичної частини рятувальники складали тести. Практична частина включала в себе виконання ряду завдань. У кількох локаціях одночасно відбувалася здача таких нормативів: оперативне розгортання відділення від пожежної автоцистерни з подачею стволів (одного “А” і одного “Б”) через розгалудження при робочих лініях на 2 рукава кожна і магістральній на 5 рукавів з установленням на пожежний гідрант, підйом по висувній драбині у вікно четвертого поверху навчальної вежі та встановлення автомобіля на пожежний гідрант. Також були проведені заліки і по фізичній підготовці. Більшість рятувальників показали відмінні результати та вкотре довели, що вони спроможні ефективно рятувати людей.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner