Голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко

 

завітав з робочою поїздкою до Лиманської територіальної громади.

Сьогодні представники Донецької обласної державної адміністрації на чолі з головою облдержадміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленко завітали з робочою поїздкою до Лиманської територіальної громади, де їх зустрів Лиманським міський голова Олександр Журавльов.
Оглянули хід будівництва сучасного комплексу з велосипедного спорту зі спеціалізованою трасою ВМХ . Велотрек має стати єдиним подібним в Україні, адже дозволить якісно проводити навчально-тренувальний процес за участю національної збірної та змагання різного рівня. Будівельні роботи йдуть за графіком і вже готові майже на 90%. Загальна вартість будівництва становить понад 96 млн гривень, виділених із обласного бюджету. Основні статті видатків – будівництво сучасного BMX-треку та багатофункціонального гуртожитку для спортсменів, вихованців школи і тренерів.
Перевірили стан виконання ремонтних робіт Лиманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Лиманської міської ради Донецької області. Капітальний ремонт вже завершено, зараз тільки триває реконструкція харчоблоку, розташованого у прибудові.  Їдальні та актової зали тут взагалі не було до теперішнього часу. 
Зараз іде установка кухонного обладнання і вже з 1 вересня учні зможуть харчуватися у своїй школі.
Також оглянули стан виконання ремонтних робіт будівлі для розташування апарату МРТ в Обласній клінічній травматологічній лікарні. 
Завітали і до державного підприємства «Лиманське лісове господарство». Очільник області побував на об’єкті, де проходить будівництво Лісового насіннєво-селекційного центру. Наразі на території майбутнього центру проведено вирівнювання будівельної площадки за проєктними висотами, встановлено огорожу,  теплицю, продовжується будівництво цеху висівання та площадки дорощування, придбано навантажувач Manitou. Будівництво здійснюється із дотриманням строків передбачених графіком реалізації проєкту. Реалізація проєкту дозволить всім групам населення отримати ефект від покращення умов середовища, використовувати корисні властивості лісу, зменшить соціальне напруження серед осіб стурбованих проблемами екології та змінами клімату.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner