Лиманські вогнеборці відпрацювали порядок дій у випадку загоряння хліба на корені

 

Для відпрацювання спільних дій у разі виникнення пожежі, на території зернового поля ФГ «Дарья», що в м. Лиман відбулися спільні тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі на хлібному масиві. До навчань долучилися як рятувальники, так і аграрії. Адже лише спільними зусиллями можливо досягти максимального результату з ліквідації пожеж на хлібних ланах.
За задумом, під час збору врожаю на зерновому масиві сталося займання комбайну. Комбайнер негайно сповістив про загоряння комбайну Службу порятунку за телефоном «101» та проінформував своє керівництво. На місце умовної пожежі виїхали Лиманські рятувальники. Завдяки спільним зусиллям вогнеборців, Лиманського центру безпеки громадян та добровільної пожежної команди ФГ «Дарья» умовне загоряння на території зернового поля вдалося ліквідувати.
По завершенню навчань, підбили підсумки та зазначили, що подібні навчання є дуже актуальними та корисними. Адже пожежі на зернових масивах, на жаль, не рідкість. Саме тому дуже важливо знати, як діяти у разі займання поля.

21 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner