«Золотий Колос України» - срібний

 

З 05.07.2021 року по 11.07.2021 року у місті Скадовськ Херсонської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання чемпіонату ГО ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий Колос України» серед команд дівчат 2006-2007 років народження, в яких взяли участь вісім областей країни – представники Вінницької, Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Полтавської, Черкаської, Львівської, Харківської областей –всього десять команд. Донецьку область представляла команда «Багіра» Лиманської ТГ. 
Згідно з регламентом змагань команди було розподілені на дві групи на попередньому етапі – по п’ять колективів у кожній, які зіграли за коловою системою в одне коло між собою. За їх підсумками «Багіра» міста Лиман посіла другу сходинку у групі, вийшла до півфіналу чемпіонату, де зіграла з переможцем групи «А» командою «Валькірії» Харківської області. В основний час не було виявлено переможця – рахунок 0:0. А у серії пенальті команда «Багіра» святкувала перемогу з рахунком 4:1 та вийшла до фіналу змагань. В іншому півфіналі команда «Тиврів» Вінницької області з рахунком 2:1 перемогла команду «Лідер» Полтавської області, яка й стала суперником у фіналі.
Отже фінальна гра Всеукраїнських змагань «Багіра» Донецької області- «Тиврів» Вінницької області стала прикрасою всього турніру. Протягом всієї гри точилася безкомпромісна, цікава  боротьба між двома гідними суперниками. Та все ж один влучний постріл вирішив долю матчу наприкінці другого тайму, який - на рахунку гравців з Вінницької області. «Пантерочки» весь другий тайм намагалися виправити ситуацію, але надійно грав захист суперників і воротар. У підсумку матч завершився з рахунком 0:1 Команда «Тиврів» Вінницької області - переможець змагань. «Багіра» Лиманська ТГ, Донецької області - друга у  фінальних змаганнях чемпіонату ГО ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий Колос України» серед команд дівчат 2006-2007 років народження. Третє місце посіла команда «Лідер» Полтавської області, які у матчі за третє місце  перемогла з рахунком 1:0 команду «Валькірії» Харківської області. 
За підсумками змагань кращим воротарем «Золотого Колосу України» визнано Альошину Єлізавету – представницю «Багіри» Лиманської ТГ, Донецької області, яка нагороджена грамотою та цінним подарунком від організаторів змагань.
Команду «Багіра» міста Лиман, Донецької області (головний тренер Олександр Резніков, тренер Олександр Телендій)  нагороджено Кубком і грамотою, а гравців – медалями та грамотами організаторів Всеукраїнських фінальних змагань чемпіонату ГО ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий Колос України».
На фото: кращий воротар змагань – Альошина Єлізавета, команда «Багіра» м. Лиман - срібний призер чемпіонату, учасники змагань. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner