Запрошуємо взяти участь у круглому столі

 

В продовження вирішення проблемних питань в сфері охорони праці та промислової безпеки зазначених на попередніх онлайн-семінарах, проведених Комунальним підприємством Донецької обласної державної адміністрації “Донецький центр підготовки персоналу” , запрошуємо взяти участь у проведенні “Круглого столу” на території Лиманської МТГ з наступних питань: «Організація безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки». Зазначені заходи будуть проходити у сесійні залі  виконавчого комітету Лиманської міської ради о 10.00 19 липня  2021року .
Мета семінару: зниження кількості  нещасних випадків на виробництві та порушень законодавства в сфері промислової безпеки. Цільова аудиторія: керівники та відповідні фахівці підприємств, установ та організацій всіх сфер діяльності та галузей промисловості.
Орієнтовний порядок семінару:

Питання 1. Зміна дозвільних процедур у сфері охорони праці при певних видах господарської діяльності та діях щодо провадження господарської діяльності, розширення переліку видів робіт підвищеної небезпеки (з 6 збільшено до 30) та переліку машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки (з 4 збільшено до 10), які можуть виконуватись (експлуатуватись) на підставі Дозволу.
Питання 2. Нові вимоги до роботодавців щодо організації безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.
Питання 3. Вимоги до об’єктів підвищеної небезпеки та потенційно небезпечних об’єктів. Їх реєстрація та облік. Порядок ідентифікації та декларування зазначених об’єктів та їх утримання.
Питання 4. Вимоги до працівників залучених до виконання робіт та експлуатації машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки. Дії під час ліквідації та локалізації аварійних (надзвичайних) ситуацій.
Питання 5. Дії роботодавців та відповідальних посадових осіб під час виникнення аварійних (надзвичайних) ситуацій.
Питання 6. Відповідальність посадових осіб за порушення вимог законодавства в сфері охорони праці, промислової та пожежної безпеки.
Питання 7. Обговорення питань учасниками заходу.
Організація семінару ініційована КП «ДЦПП» за підтримки Донецької обласної державної адміністрації. 
Також повідомляємо, що за Вашим бажанням на заході можуть бути розкриті інші питання з охорони праці, промислової та пожежної безпеки й цивільного захисту.
За більш детальною інформацією, у разі виникнення  питань щодо  подання заявок, пропозицій, звертатись до відділу з питань праці виконавчого комітету Лиманської міської ради за телефоном: (06261)4-13-55.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner