Головне про роботу поліції Слов’янська та Лиману минулого тижня

 

Упродовж семи днів до чергових частин відділів №3 та №4 Краматорського РУ поліції надійшло 1014 повідомлення - 127 з них мали ознаки кримінальних правопорушень. 
Зокрема, поліцейські:
Встановлювали обставини ДТП поблизу Лимана. У результаті з’їзду автомобіля в кювет травмувався його 28-річний пасажир.
Долучилися до відзначення сьомої річниці визволення міст північної Донеччини від російської окупації. Разом з місцевими жителями правоохоронці вшанували пам'ять воїнів, які загинули під час проведення АТО та операції Об’єднаних сил, взяли участь у всеукраїнській акції «Донеччина зустрічає своїх захисників».
Відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП поблизу Слов'янська. Вантажівка та легковик зіткнулися на трасі поза містом.
Вилучили наркотичну речовину у жителя Лимана. Оброблену та розфасовану для подальшого вживання марихуану було виявлено під час санкціонованого обшуку. 
Розпочали розслідування обставин двох ДТП із постраждалими у Лимані та районі. Постраждав 3-річний пасажир велосипеду, а також тілесні ушкодження отримав пішохід.
Ліквідували дві плантації дикоростучої коноплі. Більше 7 тисяч наркорослин виявили поблизу селищ Щурове та Зарічне. 
Проводили слідчі дії за фактом ДТП у селищі Майдан. Водій легкового автомобіля «ВАЗ» скоїв зіткнення велосипедистом, який рухався у попутному напрямку.

Краматорське районне управління поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner