Шановні члени колективного підприємства мисливського і риболовного господарства Українського товариства мисливців і рибалок міста Лиман!

 

Широ вітаю вас із 100-річчям від дня заснування Українського товариства мисливців і рибалок.
Свою історію Українське товариство мисливців та рибалок веде з 10 липня 1921 року, коли у Харкові був  скликаний 1-й з’їзд, на  якому мисливці  і  рибалки  України об’єдналися у Всеукраїнську спілку мисливців і рибалок.
За свою 100-річну історію Товариство на ділі довело свою життєздатність і зробило значний внесок у справу виховання у мисливців і рибалок дбайливого ставлення до природних ресурсів нашої держави, охорони та раціонального використання державного мисливського фонду та рибних запасів. Це результат напруженої і творчої роботи декількох поколінь штатних працівників, керівників, широкої громадськості.
Всі ці роки Товариство успішно розвивається, постійно зміцнюючи свої позиції і підтверджуючи право займати одне з провідних місць щодо охорони навколишнього природного середовища та збереження, відновлення мисливської та рибної фауни Лиманщини.
Я впевнений, що ваша праця і надалі слугуватиме зміцненню стабільності природоохоронної системи та процвітанню нашого краю. Адже мисливські угіддя та водойми є безцінним рекреаційним ресурсом нашої країни, який ми зобов’язані оберігати та примножувати його біологічне різноманіття. Збереження унікальності усіх екосистем нашої держави: лісів, степів, боліт та водойм є однією з найважливіших місій вашого товариства.
Дякую за вашу любов до рідної землі, за вашу багаторічну природоохоронну діяльність.
Бажаю усім членам колективного підприємства мисливського і риболовного господарства Українського товариства мисливців і рибалок міста Лиман та їх родинам миру, злагоди, здоров’я, благополуччя, процвітання, наснаги та успіху.

Міський голова     О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner