Міський голова привітав зі святом поліцейських Лиманщини

 

Сьогодні міський голова Олександр Журавльов з нагоди Дня Національної поліції України привітав зі святом відділ поліції №3 Крамторського РУП ГУНП. За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю на території Лиманської ТГ Почесною грамоти Лиманської міської ради нагороджені: Капшук Ігор Олександрович, Мірошниченко Ярослава Юріївна, Олексенко Вікторія Вікторівна, Попов Роман Володимирович.
«В складних умовах сьогодення на поліцію покладаються відповідальні завдання: ведення боротьби із злочинністю, забезпечення громадської безпеки, охорона життя і здоров’я людей, гарантування прав та свобод громадян.
Завдяки відповідальному та сумлінному ставленню до роботи, вмінню долати труднощі та перешкоди, мужньо протистояти небезпеці, поліцейські нашої громади, з честю виконують свою основну функцію – служити та захищати.
Переконаний, що й надалі у тісній співпраці з владою та взаємодії з населенням, ви гідно будете виконувати покладені на вас функції: захищати мешканців громади, протидіяти злочинності, охороняти громадський порядок.» - відзначив Олександр Вікторович.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner