Рятувальники зустрічають гостей

 

1 липня з робочим візитом до 21 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області завітала делегація представників головного управління ДСНС України у Чернівецькій області. Очолював представників керівник головного управління полковник Михайлюк Сергій Миколайович. 
Під час візиту він вирішив завітати до першого на Україні Центру безпеки громадян, який розташований у мікрорайоні «Південний» і на відкритті якого Сергій Миколайович  у 2016 році був присутнім. Там його зустріли заступник Лиманського міського голови Ірина Сироватська та директор комунального закладу «Лиманський центр безпеки громадян» Михайло Шепель. 
Провівши екскурсію закладом вони розповіли гостям про основні завдання центру: рятування життя, охорона здоров’я людей та збереження майна громадян та установ, безкоштовне надання допомоги під час надзвичайних ситуацій, аварій, катастроф і стихійного лиха мешканцям Лиманської ТГ,  також здійснення заходів із запобігання виникненню пожежам та нещасним випадкам на них. Центр підтримує у постійній готовності наявні сили та засоби, а також забезпечує екстрене їх реагування на пожежі, надзвичайні ситуації та інші надзвичайні події.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner