На Лиманщині урочисто відзначили 25-у річницю Конституції України

 

28 червня 2021 року о 10.00 в ЦКД м. Лиман відбувся святковий концерт «Сьогодні свято на моїй землі» з нагоди 25-ї річниці Конституції України. Зі святом присутніх привітав міський голова Олександр Журавльов: «З нагоди цієї знаменної події  хочу побажати кожному із нас бути свідомими громадянами своєї держави та пам'ятати - саме від нас залежить добробут нашого рідного краю, міста, громади та країни в цілому. Зичу Вам міцного здоров’я, любові, взаєморозуміння та благополуччя вашим родинам, завзятості та впевненості у кращому майбутньому. Щастя і достатку, добробуту, успіхів у роботі задля розбудови, стабільності та процвітання України!»
Захід відвідали: рідні та близькі загиблих героїв учасників АТО/ООС, представники організацій, підприємств та установ міста, громадськість міста та ЗМІ, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету. Присутнім свої чудові вокальні та танцювальні номери подарували учасники художньої самодіяльності міста. 
По закінченню заходу керівництво міста разом з рідними та близькими загиблих героїв учасників АТО/ООС, старостами старостинських округів поклали квіти до пам’ятних знаків та пам’ятників загиблих визволителів Лиманщини та героїв-земляків учасників АТО/ООС.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner