Шановні жителі Лиманщини!

 

Щиро вітаю Вас з визначною подією - 25-ю річницею Конституції України!
25 років тому Верховна Рада прийняла Основний Закон держави — Конституцію України. Спираючись на багату українську історію, світовий досвід державотворення, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави, написано та прийнято Головний Закон України, якому зараз слідує наша молода незалежна країна, будуючи своє майбутнє на демократичних європейських цінностях.  
Конституція України – це головний державний документ,  символ демократії, гарант соборності та незалежності нашої Батьківщини. Це основний закон на який опирається держава, який закріпив ідеали справедливості та рівності в країні, гарантії прав та свобод громадян. Офіційне прийняття Конституції остаточно ствердило споконвічне бажання українців жити у власній незалежній та суверенній країні.
Шановні земляки!
З нагоди цієї знаменної події  хочу побажати кожному із Нас бути свідомими громадянами своєї держави та пам'ятати - саме від нас залежить добробут нашого рідного краю, міста, громади та країни в цілому.

Зичу Вам міцного здоров’я, любові, взаєморозуміння та благополуччя вашим родинам, завзятості та впевненості у кращому майбутньому. Щастя і достатку, добробуту, успіхів у роботі задля розбудови, стабільності та процвітання України!
Зі святом!

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner