Шановні мешканці громади! Дорога молодь Лиманщини!

 

Щиро вітаю вас з прекрасним літнім святом молодості, оптимізму та світлих надій  – Днем молоді!
З багатьох свят, які запроваджені в нашій країні, День молоді – свято неповторне та особливе, бо саме такою є молодість. Це відповідальна пора, коли людина починає самостійне життя, робить свої перші важливі кроки у дорослий світ. Це час професійного та життєвого вибору, час планування майбутнього, час кохання та мрій. Молодість - той вік, коли незначні перемоги стають значною передумовою життєвого успіху. Спогади про молодість ми з трепетом та любов’ю зберігаємо у своєму серці все життя.
З задоволенням зауважую, що на Лиманщині прекрасна молодь – розумна, завзята, талановита, цілеспрямована. Ви у свої молоді роки, сміливо заявляєте про себе в усіх сферах життя: в навчанні, в роботі, в творчості, в спорті і навіть в громадському житті міста.
Дуже приємно усвідомлювати, що на Лиманщині є ким пишатися, що в подальшому зростає нове покоління на зміну діячам культури та спорту, мистецтв, освіти, медицини та звичайним трудівникам на землі, які у майбутньому будуть прославляти нашу громаду.
Шановна молодь громади!
Ви амбітні, сильні, творчі та запальні, вміло чесно та впевнено захищаєте свої права. Ваша наполегливість у підкоренні вершин, прагнення до успіху, щасливої долі та участь у побудові кращого майбутнього своєї Батьківщини заслуговують поваги та шани. Ми пишаємось Вами!
В цей чудовий літній день, бажаю Вам міцного здоров’я, незгасної творчої енергії, успіхів у навчанні і роботі, світлих думок та сил, аби здійснити в житті все чого Ви бажаєте!
Залишайтеся молодими, любіть життя! Прагніть до нових перемог і звершень.
З Днем молоді! Будьте щасливі!

Міський голова О.В. Журавльов

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner