“Цифрограм для держслужбовців”

 

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 року №471 Міністерство цифрової трансформації запустило національний проєкт з цифрової грамотності “Дія. Цифрова освіта”. Вміння користуватися всією технікою та вирішувати елементарні проблеми — життєво важлива навичка для ефективності роботи будь-якого працівника, а тим паче посадової особи, яка має бути прикладом для наслідування. Виконавчий комітет Лиманської міської ради не впустив можливості та перевірив рівень цифрової грамотності співробітників.
30 працівників виконавчого комітету Лиманської міської ради склали безкоштовний тест, розроблений на основі європейської рамки цифрових компетентностей “Цифрограм для держслужбовців”. Після складання тесту кожен отримав електронний сертифікат, де вказуються кількість балів і рівні володіння від A1 до C2 по кожній сфері цифрових компетентностей. 
Результати:
14 — високий рівень цифрової грамотності
13- середній рівень цифрової грамотності
3-базовий рівень цифрової грамотності
Яким би не був результат у сертифікаті, його завжди можна покращити на тому самому порталі, де розміщений тест, — Дія.Цифрова освіта, подивившись безкоштовні освітні серіали з цифрової грамотності. Вже більше 55 освітніх серіалів доступні для перегляду. З’явилась можливість додавати сертифікат національного тесту на цифрову грамотність до резюме.

Віділ з питань кадрової роботи 
 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner