Головне про роботу поліції Слов’янська та Лиману минулого тижня

 

Упродовж семи днів до чергових частин відділів №3 та №4 Краматорського РУ поліції надійшло 1002 повідомлення - 112 з них мало ознаки кримінальних правопорушень.
 
Безпека на дорозі
Поліцейські припинили понад 70 порушень дорожнього руху – результати відпрацювання на півночі Донеччини. П’ятиденні спецзаходи відбулися на території обслуговування Краматорського районного управління поліції.
 
ДТП
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної аварії у Слов’янську. Одна людина загинула та троє було травмовано внаслідок наїзду автомобіля Volkswagen Сaravelle на бетонний стовп. Встановлено, що водій перебував в стані алкогольного сп’яніння. Слідчі обласного главку поліції розпочали досудове розслідування.
Поліція встановлює обставини ДТП у Святогірську. В аварії травмувалася 10-річна велосипедистка. Дівчині надана медична допомога. Відкрито кримінальне провадження.
 
Шахраї

Жителька Слов'янська стала жертвою телефонних шахраїв - поліція нагадує про обережність. Втративши пильність 65 – річна жінка позбулася 30 тисяч гривень. Докладніше про нюанси шахрайської схеми та як вберегтися від дій аферистів читайте далі.
 
Діти
Поліція Лимана встановлює обставини загибелі 6-річного хлопчика. Нещасний випадок стався вчора, 13 червня. Хлопчик потонув під час купання в озері. Поліцією розпочато досудове розслідування.
Поліцейські офіцери Черкаської громади повернули додому неповнолітню, яка після сварки з батьками пішла з дому. 13 – річна дівчина близько восьмої вечора пішла з дому і до ранку не повернулася – про це розповіла поліцейським мати зниклої дитини. Пошуки неповнолітньої тривали близько доби.
Також поліцейський офіцер Черкаської громади помістив до соццентру двох дітей, які опинилися на вулиці.Через антисоціальний спосіб життя 40-річна жінка та її діти 4 і 5 років залишилися без житла і засобів до існування. Завдяки своєчасному втручанню поліцейських можливу трагедію вдалося попередити.
 
Хабар
Поліцейські Слов'янська задокументували факт пропозиції хабара водієм
 Чоловік намагався підкупити поліцейських групи реагування, аби уникнути покарання за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Водій притягується до адміністративної та кримінальної відповідальності.
 
Крадіжка
Мешканцю Дробишево загрожує до 6 років позбавлення волі за крадіжку
Чоловік через вікно проник до сторожки, де викрав майно рибкомбінату. За кілька годин чоловік був затриманий.
 
  
Краматорське районне управління поліції Донецької області   

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner