Дорогі медичні працівники Лиманщини! Щиросердно вітаю Вас з професійним святом - Днем медичного працівника!

 

Це свято, яке стосується кожної людини і відзначається воно щорічно у третю неділю червня. 
Здоров’я споконвіку вважалося найбільшим та найціннішим скарбом у житті людини, а тому лікарі, як хранителі людського здоров’я, завжди цінуються та мають пошану у суспільстві. 
Від самого народження ми довіряємо лікарям найдорожче - своє здоров’я і життя. У будь який час дня і ночі вони поспішають на допомогу, лікують будь-яку хворобу, вселяють надію і рятують життя.
Події останнього часу засвідчили, що більшість медиків є не лише професіоналами у своїй справі, фахівцями високого рівня, а й насамперед мужніми людьми. Незважаючи на небезпеку, вони рятують життя наших захисників, борються з небезпечними хворобами та епідеміями сучасності. 
Шановні медики, Ви працюєте заради збереження найціннішого для людини - здоров’я та життя, даруєте віру та надію у зцілення. 
Висловлюю велику вдячність всім працівникам і ветеранам галузі охорони здоров’я Лиманщини. Ваша невтомна благородна праця, відданість своїй професії та високі здобутки у медичній сфері прославляють нашу громаду.
З нагоди свята бажаю Вам і Вашим родинам найміцнішого здоров’я, непохитної віри, впевненості у майбутньому, успіхів, щастя, достатку та благополуччя!
Нехай сторицею повертається до Вас добро, дароване людям та завжди супроводжує Вас по життю шана й вдячність врятованих пацієнтів. А у ваших домівках завжди панують любов, щастя, мир і добробут!

Міський голова О.В. Журавльов 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner