Шановні фермери Лиманщини! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем фермера!

 

Це свято доволі молоде, у 2020 році воно офіційно встановлене Указом Президента України та відзначається щороку 19 червня. 
В усі часи праця на землі завжди була і залишається однією з найтяжчих та найшанованіших справ у світі. З давніх-давен українці відрізнялися особливим шанобливим ставленням до землі. Вони віками формували традиції турботливого й бережливого відношення до землі, бо родюча українська земля - найбільше багатство в країні. Тому найкращими та найдбайливішими господарями в усьому світі по праву можна вважати українців. 
Сільське господарство завжди було однією з основних складових економічного розвитку нашої країни, а фермерські господарства, як складова аграрного сектору, становлять не лише конкуренцію великим сільськогосподарським підприємствам, а й забезпечують роботою сільське населення. 
Лиманщина завжди славилася своїми міцними сільськогосподарськими традиціями, працелюбними людьми та справжніми умілими господарями на землі. На території громади працюють близько 80 фермерських господарств. 
Саме розвиток селянських господарств сприяє розвитку громади в цілому. Адже фермери громади забезпечують робочими місцями селян; свіжою, якісною та смачною продукцією мешканців громади; постійно допомагають в облаштуванні та благоустрої населених пунктів рідної Лиманщини. 
Висловлюю велику пошану та безмежну вдячність всім, хто обрав справою свого життя, таку нелегку та відповідальну працю на землі. 
Бажаю вашим господарствам стрімкого розвитку, зростання виробництва, стабільних доходів, процвітання, а найголовніше  сприятливої погоди  та щедрих врожаїв!
Нехай завжди втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним та на благо нашої Лиманщини. 
Зичу вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя, добробуту, достатку і процвітання на довгі роки. Нехай вам завжди щастить, а кожен новий день дарує лише радісні та добрі новини!  

Лиманський міський голова О.В. Журавльов 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner