Вдала самопрезентація - запорука успіху в працевлаштуванні

 

Кар’єра в умовах  сучасного ринку праці - це успішний «продаж» своїх навичок та вмінь. Розібратися, як саме це зробити фахівчиня Лиманського міського центру зайнятості навчала клієнтів служби.
15 червня під час онлайн зустрічі присутні дізналися, що існує конкуренція між претендентами на вакансії, а правильно складене резюме - це перший крок у працевлаштуванні. Впродовж вебінару слухачі ознайомились з важливими деталями написання резюме, його структурою та вимогами до його написання. А також детально відпрацювали техніку заповнення його основних блоків, аналізувавши основні помилки при його складанні.
Як правильно доносити інформацію про свої плюси та мінуси потенційному роботодавцю безробітні навчались 17 червня під час тематичного вебінару. «Сильні сторони під час співбесіди вже підкреслюються досвідом, освітою, знаннями та навичками. Назвавши свої позитивні особисті якості, кожен претендент  вже матиме плюс у своїй скарбничці. Казати про свої недоліки важко, але для претендента на роботу важливо зробити так, щоб  навіть слабкі сторони стали  привабливими для роботодавця» - зауважила профорієнтаторка під час проведення зустрічі.   
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner