Інформування про можливості навчання в ЦПТО та гендерну рівність

 

17 червня Лиманським міським центром зайнятості проведено онлайн вебінар з представниками роботодавців у форматі ZOOM з питань  організації навчання у Центрах професійно – технічної освіти Державної служби зайнятості та дотримання вимог гендерної рівності у трудових відносинах. 
Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Віра Слободян розповіла про можливість організації професійного навчання за ліцензованими професіями та розкрила основні принципи, які повинні дотримуватись роботодавці у сфері недискримінації та забезпечення рівних можливостей. 
Присутнім продемонстрували відео – презентацію Донецького центру професійно – технічної освіти  Державної служби зайнятості  та надали інформацію стосовно  переліку професій, за якими здійснюється навчання у 2021 році. 
Наприкінці заходу роботодавців ознайомили зі збірником рекомендацій “Керівництво для роботодавців у сфері гендерної рівності та недискримінації” з метою практичного використання під час організації трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner