Поліція Лимана встановлює обставини загибелі 6-річного хлопчика

 

Нещасний випадок стався вчора, 13 червня. Хлопчик потонув під час купання в озері. Поліцією розпочато досудове розслідування.
Близько 15.20 до поліції Лимана надійшло повідомлення про загибель дитини на одному з пляжів у селищі Яцьківка.
Попередньо встановлено, що хлопчик приїхав на відпочинок з батьками та їх знайомими. Під час купання дитина пірнула з містка у воду та не винирнула.
По прибуттю на місце події працівники швидкої допомоги намагалися реанімувати хлопчика. Проте, попри всі зусилля, медики констатували смерть дитини
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст.115 з позначкою «Нещасний випадок» Кримінального кодексу України. За фактом злісного невиконання обов'язків по догляду за дитиною відкрито кримінальне провадження. Кваліфікація - ст. 166 Кримінального кодексу України.
Поліція звертається до всіх батьків та нагадує про необхідність належним чином пильнувати за своїми дітьми. Уважно стежте за неповнолітніми під час відпочинку біля водойм, не відпускайте їх самих та застерігайте від самостійного купання, адже один необережний крок може коштувати дитині життя.
 
Краматорське районне управління поліції Донецької області 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner