Міжнародна виставка «Agro Word Uzbekistan»

 

15-17 червня 2021 року у місті Ташкент відбудеться найважливіший захід аграрної галузі Узбекистану та сусідніх держав - міжнародна виставка «Agro Word Uzbekistan».
«Agro Word Uzbekistan» - це ефективний майданчик для демонстрації продукції і послуг із значною кількістю фахівців, підприємств агропромислового комплексу Узбекистану. На виставку традиційно прибувають делегації для пошуку партнерів із південних областей Казахстану, Узбекистану та Таджикистану.
Враховуючи політику керівництва Республіки Узбекистан, спрямовану на розвиток сільського господарства, узбецька сторона очікує на активну присутність українських компаній у цьому заході для встановлення прямих контактів з узбецькими аграріями.
З метою створення максимально сприятливих умов для участі українських аграріїв у заході посольство досягло домовленості з організаторами заходу про створення в центральному павільйоні окремого стенду «Україна», а для українських компаній передбачені значні знижки (50% на реєстраційний внесок та 30% на виставкові стенди).
Організаційними питаннями щодо українського стенду займається директорка компанії «Агролідер» - Наталя Рудич - +380 96 248 92 15.
починаннях.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner