Лиманські рятувальники спільно з працівниками Центру безпеки громадян провели черговий рейд щодо попередження пожеж в побуті


Найбільш поширеними причинами виникнення пожеж у житловому секторі є необережне поводження з вогнем та недотримання пожежної безпеки в побуті. Саме тому, з метою зменшення кількості пожеж в житловому секторі та запобіганню загибелі і травмуванню населення, 07 червня лиманські рятувальники спільно з працівниками Центру безпеки громадян м. Лиман провели інформаційно-профілактичний рейд серед мешканців м. Лиман.
Причини, через які полум’я навідується в оселі громадян, залишаються незмінними - неправильне влаштування димаря опалювальної печі, порушення правил експлуатації пічного та газового опалення, побутових електроприладів, і використання саморобних обігрівачів, а нерідко й банальна необачність самих власників. Під час бесід з громадянами розповіли про правила, яких слід дотримуватися в побуті, щоб не виникла пожежа чи інші  небезпечні ситуації. Спілкуючись з мешканцями фахівці ДСНС нагадали основні причини виникнення пожеж, розповіли як необхідно діяти у разі, якщо опинилися в осередку пожежі, пояснили щодо необхідності мати первинні засоби пожежогасіння, методи їх застосування та правила зберігання.
Під час даного заходу громадянам були вручені листівки з питань пожежної безпеки в побуті.

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner