Робота для молоді у рідному місті

 

    03 червня молодь Лиманщини приєдналась до загальнообласної декади ініційованої Донецьким обласним центром зайнятості «Знайдемо роботу разом!». Захід організований фахівцями Лиманського міського центру зайнятості на базі молодіжного центру «Альтанка». Основною його метою було сприяння працевлаштування молоді та ознайомлення випускників, які навчаються у професійно-технічних навчальних закладах міста, з актуальними вакансіями та сучасними вимогами до претендентів на робочі місця.
«На сьогодні одним із головних завдань, що постає перед службою зайнятості, є збереження та примноження напрацювань щодо співпраці з роботодавцями та освітніми закладами заради вирішення питань ефективної зайнятості молодих людей. Для Лиманщини, як і для країни в цілому, важливо зберегти трудовий потенціал молоді, сприяти їх успішній реалізації та гідним умовам праці» - відкривши захід зазначила директорка Лиманського міського центру зайнятості Тетяна Єрьоменко.
    Захід проходив у двох локаціях. У першій - «Робота для молоді у рідному місті» учасникам представили роботодавців Лиманщини: Регіональна філія «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця»; ТОВ «Леман – Бетон»; ТОВ «Хозхімсервіс». Представники роботодавців продемонстрували презентаційні ролики підприємств та  надали інформацію щодо доступних вакансій та умов праці, а також особисто поспілкувались з претендентами на вакантні посади.
    В профорієнтаційній локації "Навігатор ефективного працевлаштування"  продемонстровано переваги профорієнтаційного консультування, яке особливо ефективне у випадках визначення подальшого професійного шляху розвитку людини, побудови плану кар’єрного розвитку, знаходження оптимальних для працівників позицій і посад.
    На майстер класі детально розглянуті основні аспекти складання портфоліо та відеорезюме, присутні наочно побачили, наскільки важливо якісно та професійно скласти цей документ, аби зацікавити роботодавця.
    Захід пройшов в дружній невимушеній атмосфері. Впродовж усього заходу задля гарного настрою виступали вихованці вокальної студії «Співаночки», тріо «Доремішки» та солістка вокальної студії Лиманського міського центру позашкільної роботи під керівництвом Алли Рякітянської.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner