Шановні земляки та гості нашого міста!


    Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю Вас з 7-ю річницею визволення нашого міста від російської окупації!
    Вже 7 років поспіль ми живемо у вільному місті, ми можемо розвиватися й досягати успіхів на рідній землі під синьо-жовтим стягом, за власним бажанням та власними руками будувати щасливе майбутнє в Україні!
    Цим ми завдячуємо нашим мужнім військовим, справжнім патріотам, які, за покликом серця та не шкодуючи власного життя, стали на захист рідної землі. Саме вони залишили власні домівки та сім’ї заради нас, щоб звільнити міста Донеччини від окупантів та вигнати ворога з рідної України.
    З-поміж усіх міст області Лиман визволили найпершим. 3 червня 2014 року підрозділи 25-ї повітряно-десантної, 79-ї, 95-ї аеромобільних бригад і Національної гвардії одночасним ударом із трьох напрямів пішли в наступ і вже 4 червня українські військові повністю звільнили наше місто від окупації.
    Ми ніколи не забудемо, якою ціною дісталася ця перемога. В ході визволення нашого міста 3 червня 2014 року загинув боєць 79-ї окремої аеромобільної бригади Юрій Власенко. З почуттям глибокого патріотизму та любов'ю до рідної землі, протистояв загарбникам і боровся за вільну від окупантів Лиманщину й наш земляк - волонтер Валерій Сало, який загинув від рук бойовиків 7 травня 2014 року.
    В пам’яті Лиманців повік не зітруться спогади про червневі події 2014-го року. Болем у серці завжди лунатимуть спогади за всіма полеглими в ім’я Батьківщини.
    Висловлюю глибоку повагу та щиру вдячність всім військовим, які брали безпосередню участь у визволенні нашого міста. Співчуваю та поділяю сердечний біль батьків, які втратили найдорожче - свою дитину у цій жахливій війні.
    Ми завжди пам’ятатимемо наших земляків, героїв АТО, які віддали своє життя в боротьбі за суверенну та незалежну Україну: Володимира Бражника, Геннадія Запару, Сергія Карпа, Ростислава Пронькова, Олексія Кудрявцева, Дмитра Красногрудя.
    Пам'ять про них завжди жива в наших серцях!
    З Днем визволення, шановні Лиманці! Ми пишаємося нашими захисниками, які й досі боронять нашу країну на східних рубежах та сподіваємось, що невдовзі довгоочікувана перемога та мир прийдуть на Донеччину!


Міський голова                                 О.В. Журавльов

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner