На півночі Донеччини розпочала роботу туристична поліція (ВІДЕО)

 

З метою посилення контролю за дотриманням правопорядку з початком сезону в курортних містах збільшено кількість зовнішніх нарядів та розроблено нові маршрути патрулювання. В такий спосіб модернізували роботу поліції курортної зони та підвищили рівень безпеки громадян у місцях відпочинку.
«Туристична поліція спрямована на те, щоб громадяни, які приїжджають відпочивати, відчували себе захищеними. Наш регіон не тільки індустріальний, але й туристично привабливий. Щороку кількість туристів зростає, тому з метою забезпечення спокою громадян збільшено кількість патрульних нарядів, які безперервно будуть нести службу в курортних зонах», - зазначив т.в.о. Краматорського РУП Станіслав Загурський.
Слов’янськ, Святогірськ, Лиман – це туристичні міста, на території яких розташовано понад 100 організацій та установ різної форми власності починаючи від маленьких готелів, закінчуючи найбільшими пансіонатами. Саме тому у цих містах поліція посилила постійну присутність.
Окрема увага буде приділятися охороні дитячого відпочинку. На півночі області знаходиться 8 дитячих оздоровчих таборів, деякі з них розпочнуть свою роботу з перших днів літа. Протягом всього відпочинку рядом з дітлахами будуть знаходитись правоохоронці.
Для надання оперативної та якісної допомоги туристичні поліцейські пройшли спеціальні навчання.
Правоохоронці не тільки забезпечуватимуть публічну безпеку, але й стежитимуть за дотриманням карантинних вимог, будуть проводять роз’яснювальну роботу з власниками закладів і відпочивальниками.
Туристична поліція буде нести службу до завершення туристичного сезону.

Краматорське районне управління поліції Донецької області 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner