Відбулося засідання комісії по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період

 

31.05.2021 року відбулося засідання робочої групи по контролю за підготовкою об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 роки, під головуванням заступника міського голови Ірини Сироватської.
Підготовка до наступного опалювального сезону одне із пріоритетних завдань влади району. Основні задачі по підготовці до зими були визначені фактично одразу по завершенню цьогорічного опалювального сезону. 
Під час планового засідання комісії по підготовці до роботи в осінньо-зимовий  період розглядалися питання про хід виконання вже визначених завдань та порушувався ряд нагальних питань, які потребують особливої уваги. Зокрема йшлося про підготовку дорожньої служби до роботи в осінньо-зимовий період, про забезпечення об’єктів соціально-культурної сфери та населення дровами, вугіллям, розглядалися можливі варіанти щодо альтернативних видав палива та інше.
За словами заступника міського голови І.Сироватської на наступних засіданнях членами комісії розглядатиметься стан підготовки до опалювального періоду по-об’єктово. Також відбудуться традиційні об’їзди  населених пунктів  Лиманської громади з метою об’єктивної оцінки щодо проведення підготовчої роботи.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner