Любі дітлахи! Шановні батьки!

 

Щорічно 1 червня ми відзначаємо найсвітліше на найяскравіше свято літа - Міжнародний день захисту дітей. Свято дитинства -  найпрекрасніше та найщиріше, воно найбільше припадає нам до душі, бо кожен з нас колись був маленьким та безтурботним. 
Дитинство – найщасливіша мить нашого життя, це – пора мрій та фантазій, віри у неймовірне та дивовижне, час коли здійснюються усі бажання. Впродовж усього життя поруч з нами крокують найрадісніші спогади дитинства, які допомагають долати усі життєві перешкоди та негаразди.
Найперше завдання суспільства й держави та головний обов'язок батьків оберігати дитинство наших дітлахів та піклуватися про підростаюче покоління, тим самим забезпечуючи його щасливе майбутнє. 
Кожна дитина вихована з любов’ю й теплом, несе в собі зерна найсвітлішого й найкращого, що закладається з дитинства: порядності, чесності, доброти, поваги до інших та палкої любові до Батьківщини.
Отже заради щасливого майбутнього України ми повинні докласти, не аби яких зусиль, щоб виховати справжніх патріотів та гідних громадян нашої країни. Не дарма ж кажуть “Діти - то наше майбутнє”! 
Любі діти! Нехай роки Вашого дитинства завжди будуть, безхмарними та безтурботними, щасливими, яскравими та незабутніми!  Ви – наша надія та сподівання на краще майбутнє для нашої Батьківщини та всієї Планети. 
Тому зичу Вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок, веселих і радісних днів, надійних і вірних друзів.
Батькам та всім, хто присвятив своє життя роботі з дітьми бажаю сил та енергії, терпіння та наснаги, натхнення та творчого запалу у такій нелегкій справі виховання зразкових громадян нашої держави. 
Щастя Вам, мирного неба, привітних і сонячних світанків, неповторних вражень, радісних очікувань та сподівань, здоров’я та удачі на життєвих шляхах!

Міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner