З профорієнтацією у майбутнє

 

Напередодні Всесвітнього дня захисту дітей, 25 травня,  фахівці Лиманського міського центру зайнятості завітали до Центру соціально-педагогічної реабілітації дітей м. Лиман. Учасниками заходу стали учні 8-10 класів, які незабаром постануть перед усвідомленим вибором майбутньої професії.
Саме тому, на початку заходу фахівчиня запропонувала дітям розповісти про  існуючі професії та поділитися своїми мріями у професійному виборі.
«Під час вибору професії, слід враховувати Ваші бажання, інтереси, прагнення, здібності та нахили, враховувати потреби ринку праці» - зазначила спеціалістка.  
Захід проходив в ігровій інтерактивній формі: діти змагались хто швидше та вірніше розв’яже кросворди та ребуси, за допомогою вправи «Тип особистості» виявили свої схильності та дізналися, яким професіям вони відповідають. До уваги школярів був представлений «3D Атлас професій майбутнього».  Школярі згадували, які професії вже втратили свою актуальність та з зацікавленістю знайомились з професіями майбутнього, занурившись у світ доповненої віртуальної реальності.
Наприкінці заходу фахівчиня привітала вихованців центру з наступаючим святом, побажавши їм  вчитися та займатися улюбленою справою. І звичайно, не обійшлося без подарунків, діти отримали солодощі та канцелярське приладдя.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner