На Лиманщині розпочато роботу з реалізації актуальної інформації профілю громади!

 

20 травня 2021 року у виконавчому комітеті міської ради відбулось перше засідання робочої групи з оцінки інвестиційного середовища та реалізації перспективних напрямків діяльності Лиманської територіальної громади. 
У межах проєкту «Розробка інвестиційних профілів громад та положення про залучення інвестицій на місцевому рівні», який реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру і за фінансування Європейського Союзу впродовж березня 2021 року відбувся конкурсний відбір учасників серед усіх громад Донецької та Луганської областей. За результатами відбору, участь у проєкті продовжили 20 пілотних громад, серед яких і Лиманська ТГ.
Робоча група під головуванням секретаря міської ради Надії Ляшко та у складі начальників відділів і управлінь міської ради обговорила поточний стан інвестиційного середовища громади.
З присутніми працювали спеціалісти Національного уповноваженого рейтингового агентства IBI-Rating, а саме: Шулик Віктор директор департаменту управління проєктами та Кутузова Анна директор департаменту з маркетенгу та PR, які окреслили основні цілі, методи роботи та очікувані результати виконання проєкту.
З метою забезпечення прозорості та відкритості процесу цього ж дня  організовано фокус-групові дослідження. У двох фокус-групах працювали: підприємці, представники структурних підрозділів міської ради, громадськості та старости старостинських округів.
Впродовж півторагодинної дискусії учасники досліджень визначали ключові проблеми розвитку інвестиційного середовища та можливості їхнього вирішення, пріоритетні напрямки інвестиційного розвитку, а також надавали конкретні пропозиції з поліпшення бізнес-клімату у громаді.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner