Разом ми сила!

 

Весна - час відродження природи після зимового сну, час коли земля вкривається квітами та буйством трав, але найголовніше - це час коли справжній господар наводить лад на своїй землі та подвір’ї.
Доглянута садиба у кожному місті чи маленькому селищі нашої країни - це найкраще, що милує око навесні. Український народ славиться своєю виключною любов’ю до рідної землі та вмінням бути майстерними господарями на своїй землі та у своїй оселі. 
Лиманська громада одна з найбільших в Україні. Вона відома своїми природними багатствами: лісами, полями, ріками й озерами. Славиться вона й своїми людьми - працелюбними та вмілими господарями. 
Кожної весни в квітні місяці проводиться Всеукраїнський день довкілля, до якого цього року активно долучилися й мешканці мікрорайонів міста, сіл та селищ Лиманської громади. Активні мешканці взяли участь у прибиранні як своїх власних садиб, так і всієї території громади. Бо як знає кожен: “з прибирання власного подвір’я та порядку у власному домі починається чистота і порядок в країні”. Тому мешканці нашої громади, напередодні Великодня та травневих свят, активно прибирали власні подвір’я, вулиці, мікрорайони, села та селища. 
Від імені Лиманського міського голови Олександра Журавльова та секретаря міської ради Надії Ляшко висловлюємо щиру подяку всім небайдужим, активним та свідомим мешканцям громади, які навели лад біля своїх дворів, на своїх вулицях, у мікрорайонах, селах та селищах.     Особлива подяка головам мікрорайонів міста та старостам 12-ти старостинських округів за проявлену ініціативу та організаторські здібності у проведенні заходів з прибирання території нашої громади. 
Великий обсяг робіт по прибиранню території громади виконали наші комунальні підприємства: “Лиманський “Зеленбуд” та “Лиманська СЕЗ”.  Працівники цих підприємств по праву заслуговують на слова вдячності від наших мешканців.
Але слід не забувати, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

Виконавчий комітет Лиманської міської ради
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner