Спортивні новини Лиманщини!

 

09 травня 2021 р., у с. Тарашани Чернівецького району, Чернівецької області, відбулися IX літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки зі спортивного орієнтування на довгих дистанціях. Наша землячка Лавриненко Наталія стала срібним призером ігор. 
10 травня 2021 року в смт. Зарічне відбулася Спартакіада серед жителів Лиманської ТГ з паркового волейболу, міні-футболу, гирьового спорту та армспорту. Кращими виявилися: з міні-футболу – команда «Колос» Лиман, з паркового волейболу – волейбольний клуб «Колос» Зарічне, з армспорту серед чоловіків – Шмаков Євген, з гирьового спорту серед чоловіків -  Рибін Олександр, серед жінок – Дуравкіна Влада. 
13-15 травня 2021 року в м. Харків відбувся чемпіонат України з кікбоксингу ВТКА. В змаганнях взяли участь більше 500 спортсменів з 15 областей України. Донецьку область представили спортсмени спортивного клубу ФЕНІКС й вибороли 3 золотих, 4 срібних, 1 бронзову нагороди та право на участь в Чемпіонаті Світу (Італія). Імена наших переможців та призерів: Мікіта Анна, Зірка Валерія, Лозовой Максим. 
15 травня 2021 року на чемпіонаті Донецької області з боротьби самбо в м. Краматорськ Лиманська спортсменка Сотник Вікторія завоювала золоту медаль, Стіненко Ніка та Новіков Глєб стали срібними призерами. 
15 травня 2021 на спортивній базі ЗОШ №2 відбулися зональні змагання чемпіонату Донецької області з футзалу серед сільських та селищних громад в програмі обласних сільських спортивних ігор, участь взяли 4 команди: Сіверська ТГ, Іллінівська ТГ, Лиманська ТГ, Зарічненський старостинський округ. Переможцем стала команда Лиманської ТГ, яка 22-23 травня 2021 року представить громаду у фіналі змагань у м. Добропілля.
16 травня 2021 року в м. Бахмут відбувся чемпіонат Донецької області з сумо серед юнаків та дівчат. Лиманські спорстмени в складі 9-ти осіб взяли участь в змаганнях. За підсумками змагань у лиманських спортсменів: 1 золото, 1 срібло, 7 бронзових нагород. В загальнокомандному заліку Лиманська ТГ посіла 3 місце.
16 травня 2021 року відбувся відкритий чемпіонат Лиманської ОТГ з волейболу серед жіночих команд. Участь в змаганнях взяли 5 команд. Переможцями та призерами змагань стали команди: перше місце СК "Лиман" -1, друге місце СК "Лиман" - ОДЮСШ для дітей -2, третє місце смт. Зарічне.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner