Які питання можна вирішити в Особистому кабінеті YASNO?

 

Користування онлайн-сервісами може бути не тільки зручним і безпечним, а й ощадливим. Вже більше 673 тисяч мешканців Донеччини вирішують питання з енергопостачання дистанційно через Особистий кабінет YASNO. Як саме він може допомогти заощадити час та кошти, розповідає постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO.
В Особистому кабінеті YASNO клієнти можуть дізнатися всю інформацію про стан свого особового рахунку та здійснити безліч операцій без відвідування енергоофісу, а саме:
Сплатити за електроенергію та газ від YASNO без комісії. Не потрібно переплачувати за кожну платіжку на пошті або в банку. У рядку «Дані особового рахунку» відображена сума до сплати за фактично спожиту енергію та рекомендований платіж. Остаточний рахунок з’являється після 5 числа. Сплатити можна банківською карткою за допомогою однієї із кількох зручних платіжних систем.
Передати показання електролічильника. Для цього потрібно внести дані в розділі «Показання лічильника» й натиснути кнопку «Розрахувати».
Підключити до свого акаунту декілька особових рахунків – це дозволить вирішувати питання, пов’язані з постачанням електроенергії та газу, не лише за себе, а й за своїх близьких. Щоб підключити ще один особовий рахунок, необхідно в меню «Робота з особовими рахунками» у правому верхньому кутку обрати опцію «Додати особовий рахунок», вказати П.І.Б., область, населений пункт,  ввести потрібний особовий рахунок, суму останнього платежу за постачання електроенергії та ЕІС-код.
Відмовитися від паперової платіжки, щоб зберегти природу. У розділі «Нарахування та платежі» оберіть варіант «Не потрібний рахунок на паперовому носії».
Завантажити електронний рахунок, який повністю дублює паперовий, та роздрукувати його, якщо потрібно.
Отримати акт звіряння платежів. Його, як і платіжку, можна завантажити та роздрукувати за необхідності.
Контролювати обсяги споживання, щоб краще розуміти, коли потрібно почати заощаджувати. Зменшити суми в платіжках та зберегти комфорт допоможуть корисні поради з економії у рамках проекту «YASNO_як заощаджувати».
«Особистий кабінет – це незамінний помічник у вирішенні будь-яких питань з постачання електроенергії та газу від YASNO. Мешканці Донеччини можуть передавати показання чи сплачувати рахунки без комісії просто зі свого комп’ютера чи смартфона. Реєстрація займає лише кілька хвилин. Якщо ваші близькі чи знайомі не користуються інтернетом, допоможіть ім зареєструватися в Особистому кабінеті або додайте їхні особові рахунки до свого акаунту», – зауважив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner